Γευστικά θρύμματα ψωμιού για πανάρισμα. Τα bread crumbs είναι το γευστικό και τραγανό ιαπωνικό πανάρισμα για σνίτσελ, γαρίδες, λαχανικά και φιλέτα ψαριού! Παραδοσιακά ταιριάζει με ..
Καυτερό αρωματικό λάδι με τσίλι.ΟΔΗΓΙΕΣΧρησιμοποιείται στη μαγειρική, σε dressing, σε μαρινάδες και σε σάλτσες για dip.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΣογιέλαιο, αποξηραμένη πιπεριά τσίλι 10%...
Παχύρευστη καυτερή σάλτσα τσίλι με σκόρδο.ΟΔΗΓΙΕΣΧρησιμοποιήστε τη απευθείας σε stir fries, burger, hot dogs, κρέπες, σουβλάκι, Nuggets, τηγανιτές πατάτες, πουρέ ή αναμείξτε τη με ..
Γλυκοκαυτερή σάλτσα τσίλι με κομματάκια κόκκινης καυτερής πιπεριάς και σκόρδο. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικό ντιπ σε ορεκτικά και είναι ιδανική για spring rolls. Εμπλουτίζει γευστ..
Κρασί Απο Ρύζι για ΜαγείρεμαΟΔΗΓΙΕΣΧρησιμοποιείται στη μαγειρική και στο μαρινάρισμα.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑNερό, ρύζι, σιτάρι, χρωστική καραμελόχρωμα Αλκοόλ Vol.14..
Η σάλτσα ψαριού είναι ένα από τα βασικά συστατικά της Ασιατικής κουζίνας. Φτιάχνεται από φυσική διαδικασία ζύμωσης ψαριών. Χρησιμοποιείται σε συνταγές με ψάρια, γαρίδες, χοιρινό, κ..
Πλούσιο γεύμα στιγμής με noodles και γεύση γαρίδας.ΟΔΗΓΙΕΣΤοποθετείστε το περιεχόμενο της συσκευασίας (νουντλς και καρύκευμα) σε 320ml καυτό νερό. Σκεπάστε για 3 λεπτά και σερβίρετ..
Πλούσιο γεύμα στιγμής με noodles και γεύση λαχανικών.ΟΔΗΓΙΕΣΤοποθετείστε το περιεχόμενο της συσκευασίας (νουντλς και καρύκευμα) σε 320 Ml. καυτό νερό. Σκεπάστε για 3 λεπτά και σερβ..
Ιαπωνικό seasoning μαγειρικής, mirin. Eνισχύει τη γεύση των αγαπημένων σας συνταγών, ενώ βοηθάει τα υλικά να απορροφήσουν ευκολότερα αρώματα και γεύση. Επίσης εμποδίζει το διαχωρισ..