ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

heading_title


ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΓΕΜΙΣΜΑ:

200 γρ. κάσιους (μουσκεμένα στο νερό τουλάχιστον 8 ώρες)

200 ml Ρόφημα Καρύδας Ecomil

2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο ΟΛΑ ΒΙΟ

3 κουταλιές της σούπας πάστα χουρμάδες ή σφενδάμου

ΚΑΛΥΨΗ:

100 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα

1. 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ

2. 1 χούφτα ψιλοκομμένα αμύγδαλα ΟΛΑ ΒΙΟ

3. Θρυμματίζετε τα υλικά της γέμισης μέχρι να πάρετε μια λεπτή και ομοιογενή κρέμα

4. Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμες παγωτού, τοποθετούμε ξυλάκια και πηγαίνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες

5. Ετοιμάστε την επικάλυψη, λιώνοντας τη σοκολάτα με λάδι καρύδας και προσθέτοντας ψιλοκομμένα αμύγδαλα

6. Βάζουμε το topping σε ένα φλιτζάνι και βουτάμε ένα τα παγωτά

7. Τοποθετήστε προσεκτικά το παγωτό σε χαρτί λαχανικών και πηγαίνετε το πίσω στην κατάψυξη

8. Αφαιρούμε από την κατάψυξη λίγα λεπτά πριν την κατανάλωση, και απολαύστε!

Related Post