Το Αγουρέλαιο είναι λάδι που παράγετε σχετικά πρώιμα, πριν ωριμάσει ο ελαιόκαρπος, περίπου στο 60-70% και διαφέρει στην γεύση από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο επειδή είναι λίγο ..
Το Κτήμα Νικολόπουλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται 30 χλμ δυτικά της Καλαμάτας στα Διόδια του νομού Μεσσηνίας.Αποτελείται από 100 στρέμματα με 2.000 ελαιόδεντρα ..
Το Κτήμα Νικολόπουλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται 30 χλμ δυτικά της Καλαμάτας στα Διόδια του νομού Μεσσηνίας.Αποτελείται από 100 στρέμματα με 2.000 ελαιόδεντρα ..
Λάδι ανωτέρας ποιότητας που λαμβάνεται από τους καρπούς της ελιάς με φυσικές μεθόδους. Ο υγρός αυτός χρυσός όπως αποκαλείται, αποτελεί το μυστικό της μακροζωίας για τον ανθρώπινο ο..
Λάδι ανωτέρας ποιότητας που λαμβάνεται από τους καρπούς της ελιάς με φυσικές μεθόδους. Ο υγρός αυτός χρυσός όπως αποκαλείται, αποτελεί το μυστικό της μακροζωίας για τον ανθρώπινο ο..
Είναι συμπαγείς και τραγανές με διακριτική φρουτώδη γεύση, η οποία είναι αλμυρή, ελαφρώς πικρή και ξυδάτη. Τρώγονται σαν ορεκτικό, σε σαλάτες και κυρίως στην ελληνική χωριάτικη σαλ..
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε στο ελαιοτριβείο μας προέρχεται από δύο ποικιλίες. Το μεγαλύτερο μέρος είναι από την γνωστή κορωνέικη ποικιλία και ένα μικρότερο μέρος..
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Amphoreus χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχα..
Φυσικές ελιέςΕίναι παρασκευασμένες με τον πατροπαράδοτο, φυσικό τρόπο επεξεργασίας, ο οποίος επί αιώνες εγγυάται την υψηλή διατροφική αξία του προϊόντος. Η εκπίκρανση αυ..
Το παρθένο ελαιόλαδο, με την γλυκιά γεύση και το χρυσό χρώμα, παράγεται από τον καρπό της τοπικής ποικιλίας θρουμπολιά. Είναι γευστικό, διαυγές και σας επιτρέπει να γευθείτε όλα τα..