Βιολογική μαγιονέζα χωρίς αυγά, με ηλιέλαιο ψυχρής πίεσης, λάδι canola και ελαιόλαδο. Μία εναλλακτική λύση για την περίοδο της νηστείας και κατάλληλη για άτομα vegan. Μπορεί ν..
Η μουστάρδα χρησιμοποιείται πιο συχνά στο τραπέζι ως καρύκευμα σε κρύα και ζεστά κρέατα. Χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό σε μαγιονέζα, βινεγκρέτ, μαρινάδες και σάλτσα μπάρμπεκι..
Το εξαιρετικό αυτό καρύκευμα σε μορφή πάστας προέρχεται από το σιναπόσπορο, ο οποίος όταν συνδυάζεται με λευκό κρασί, ξύδι και καρυκεύματα, μπορεί να δώσει αυτό το μοναδικό αποτέλε..