Η μπεσαμέλ αμυγδάλου Ecomil είναι μια εναλλακτική λύση για την κουζίνα με χαμηλά λιπαρά, ιδανική για μαγείρεμα με όλα σας τα φαγητά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνια, κρασί ή μουστάρδα, καθώς δεν πήζει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Η μπεσαμέλ αμυγδάλου παρασκευάζεται από τα καλύτερα αμύγδαλα της Ισπανίας .Χρήση: Δοκιμάστε την με σάλτσες, σούπες, χυλοπίτες, λαχανικά και επιδόρπια, σε τσάι ή καφέ. Νόστιμη, κρεμώδες, έτοιμη προς χρήση, ελαφριά και εύπεπτη. Έχει σχεδιαστεί για να συνοδεύει όλες τις συνταγές.