Τα αφυδατωμένα αυγά του θηλυκού Κέφαλου αποτελούν την πρώτη ύλη για την παρασκευή του αυγοτάραχου "Trikalinos". Αλατίζονται ελαφρά, μορφοποιούνται σε μπαστούνια και περιβάλλονται με φυσικό κερί μέλισσας για τη φυσική συντήρηση του προϊόντος χωρίς χημικά συντηρητικά και πρόσθετα. Το αυγοτάραχο αποτελούσε σημαντικό στοιχείο της διατροφής των Αρχαίων Ελλήνων και θεωρείτο εκλεκτή λιχουδιά από την εποχή των Φαραώ στην Αίγυπτο. Το αυγοτάραχο "Trikalinos" διακρίνεται για το κεχριμπαρένιο χρώμα, την απαλή υφή, τη φινετσάτη, πολύπλοκη γεύση που θυμίζει θάλασσα και τη μακρά επίγευση. Παράλληλα, αποτελεί πλούσια πηγή ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων, τα οποία ενισχύουν την φυσική άμυνα και υγεία του ανθρώπινου oργανισμού. Για να απολαύσετε το αυγοτάραχο, κόψτε το σε λεπτές φετούλες, αφαιρέστε το εξωτερικό περίβλημα και σερβίρετε πάνω σε ζεστό φρυγανισμένο ψωμί με μαλακό κατσικίσιο τυρί, λίγες σταγόνες λεμονιού και λίγο άνιθο. Συνοδεύστε με ένα ελληνικό απόσταγμα!
Καθαρό Βάρος
190gΜεικτό Βάρος
220gΜήκος
20.5cmΒάθος
6cmΎψος
7.8cm